Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık dokumayor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve muayene etmek değerlidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy dumanın ve mürtefi ısının dışarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Sertifikasız yangın bapları da yaraşır maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

Ancak bapların ne tarafa sahih açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle muvafık şekilde imalat ve montaj yaratıcı firmalar açısından en hayati sorulardan biridir.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak adida bucak yer illere özen vermekteyiz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir yangın kapısı pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

üste, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Report this wiki page